Om Flyhistorikk.no

Flyhistorikk.no er en nettside som omhandler fakta, hendelser og tilbakeblikk på både norsk og internasjonal luftfart gjennom tidene. Nettstedet er en tjeneste fra Hangar.no – Luftfartsnyheter på nett.

Vårt mål med siden er å samle glimt, historiske hendelser og fakta som kan være til inspirasjon, underholdning og lærdom. Vi streber alltid på å finne så mye fakta om tema som omtales og bruker kilder som offisielle rapporter, anerkjente bøker og oppslagsverk samt medier.

Skulle det være temaer du mener du har mer informasjon om, bilder, historier eller annet du ønsker å dele med oss og våre lesere, så send oss gjerne det du har. Bruk e-post: post@flyhistorikk.no.

Siden oppdateres så langt det er mulig hver dag.

Kilder og bildematerialet

Vi legger mye arbeide ned i å finne fakta og å hente dette fra kilder som er med rett informasjon. Det kan forekomme feil eller informasjon du som leser har mer oppdatert kunnskap om, høre gjerne av deg til oss dersom du har info som kan bidra til en bedre leseroppfattelse.

Vi bruker følgende kilder for å sikre fakta:

-Nasjonalbiblioteket
-Statsarkivet
-SAS Museet
-Det norske avisarkivet
-Bøker og tidsskrifter

Vi arbeider alltid med å få godkjenning til å publisere bilder, illustrasjoner og trykk. Vi vil som regel alltid oppgi kildene, i tillegg vil vi opplyse dersom det ikke har lykkes oss å oppdrive rettighetshaver, men hvor bildene er offentlige eller faller inn under åpen lisens.

Skulle vi har benyttet bilder eller illustrasjoner du mener vi har benyttet uten rett, så ber vi deg ta kontakt med oss for å få dette fjernet.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.